Förhandsgranska en sida

Granska i kommandofältetEn förhandsgranskning av sidan får du via kommandot Granska i kommandofältet.

Granska

Granska-läget motsvarar utseendet på den publicerade utgåvan. Ser någonting konstigt ut i redigera- eller CMS-läget, växla till Granska och se om det konstiga kvarstår.

Under kommandot Granska finns ytterligare kommandon:

• Granska mobil
  • Granska surfplatta

OBS! Dessa två ovanstående kommandon fungerar f.n. inte pga av övergågen till https för CMS. En workaround kan användas genom att sätta webbläsaren i responsivt läge, välja Granska och sedan justera fönsterstorleken för webbfönstret.

Granska publicerad

I toppbårdens Meny visas Se publicerad om det finns en publicerad version. Fungerar inte om webben är i beta och ännu inte lanserats.

Senast uppdaterad: 2022-09-15